YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - Taşköprü Ortaokulu

0.226.353 20 72
0.226.353 20 23
Adres
TAŞKÖPRÜ BELDESİ TAŞKÖPRÜ MERKEZ MAH. ATATÜRK CADDESİ CAD. NO 1 ÇİFTLİKKÖY / YALOVA
Vizyon
Atatürk ilke ve devrimleri ışığında öğrencilerimizi Türkçeyi doğru ve güzel konuşup yazabilen,iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış,kendini ifade edebilen,araştıran,sorgulayan,eleştirel düşünebilen,özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi demokratik bir okul ortamında öğrenci merkezli nitelikli bir eğitimle akademik,sosyal,kültürel,sportif yönlerden ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir üst eğitime hazırlamaktır.
Başarılar
2012-2013 eğitim ve öğretim yılı sonunda yapılan seviye belirleme sınavı sonucuna göre mezun olan 52 öğrencimizden tercih yapanlardan 1 fen lisesi,1 Anadolu öğretmen lisesi,25 Anadolu lisesi ve 20 Anadolu meslek lisesi olmak üzere toplam 47 öğrencimiz üst öğrenim kurumlarına yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Doğalgazlı Kalorifer
yok
Belediye otobüsü ve minibüslerle rahat bir ulaşım imkanı vardır.
taşımalı eğitim var
Yerleşim Yeri
Okul 1500 m2 alan üstüne kurulmuştur. Arsanın mülkiyeti Milli Eğitim Bakanlığı´na aittir.
İl merkezine 13 km , İlçe merkezine 8 km uzaklıktadır.
masa tenisi
tübitak