YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - Taşköprü Ortaokulu

May

8.Sınıf Öğrencilerimiz bilgilenmeleri amacıyla örnek liselere okul gezisinde bulunuldu.

May

Nis

23 Nisan Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri Hava Meydan Komutanlığını makamını devraldı. Etkinlikte öğrencilerimize meydan komutanlığının fiziki yapısı, yapılan etkinlikler hususunda bilgilendirme yapıldı. Misafirperverliklerinden ötürü komutanlık personeline teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Öğretmenlerinden Necla Güner ve Nurhan Turgut, öğrencilerimize kompost yapımını öğrettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Ramazanın gelişi amacıyla Şeyma Koç Kibar öğretmenimizin hazırladığı pano. Öğretmenimizin emeğine sağlık, kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul kermesimizde emeği geçen tüm velilerimize ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sema Unan' a teşekkür ediyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Ders Programı için tıklayınız.

Ock

Okulumuzda son hafta etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz sinemaya götürülmüştür.

Ock

Okulumuzda son hafta etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize illüzyon etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuzda son hafta etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize kaligrafi etkinliği düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuzda son hafta etkinlikleri kapsamında Murat Kırmızı Bey öğrencilerimizle biraraya geldiler.

Ock

Okulumuzda son hafta etkinlikleri eğlenceli bir şekilde geçti. Çocuklarımız dinlenmiş ve eğlenmiş oldular.